Nu är granen borta :D






"We is friends" ;P

Nu är det vinter på riktigt :) Snön har nämligen börjat att lägga sig :) Eller vi hade i alla fall snö på gården imorse :P

Nu snöar det igen :D Wiiii!

Jag har börjat leta efter en bil, kommer dock inte att köpa någon förrän efter nyår.. Och nej jag har inte något körkort heller.. :P Men i alla fall ;)

Haha fick ett mejl av min kära moster.. Det handlade om sann vänskap och mejlet avslutades med denna bilden..




..och nej hon har inte själv skrivit texten :P hahahahahaha ;)


Apelsin!

Jag älskar apelsiner vid denna tidpunkten på året . Så saftiga och goda.. Mmmm :)
Sitter faktiskt och njuter av en just nu :D

Nu har snart en hel arbetsdag gått.. känns skumt att dagarna bara flyger förbi så fort.. Visst gör man något om dagarna, men ändå! Tänk när man är gammal och tänker tillbaka på sina ungdomsår, då tror jag att man önskat att man gjort fler crasy saker..
Jag vill t. ex. hoppa fallskärm, resa jorden runt och mycket mycket mer.. Men kommer jag någonsin att få tillfälle att göra alla dessa saker? hmm, hoppas det! :)

På tal om dagar.. Idag så har det regnat riktigt mycket!  Då är man glad att man har ett jobb inomhus :P haha. Tänk att behöva vara ute och jobba i regn, frost och alla andra skitväder.. Usch fy säger jag :P Men jag klankar absolut inte ner på folk som har "utejobb", jag tror mer att jag beundrar dom.. Jo jag beundrar folk som kan jobba ute när vädret inte är på deras sida. Så är det! ;)

Nu är min apelsin slut :( Buhu :'(
haha

"Kom hem till mig vi kan äta apelsiiiiiiiiiiiiiiiiin" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :P







Onsdag..

Regnet det bara öser ner... Har regnat HELA dagen, men små korta uppehåll.. Suck!
Nu haglar det! :O


Måndag :)

Nu sitter man på jobbet och har ytterliggare 7h kvar att jobba.. Men det gör inget för jag tycker om att vara här =)
Visst kan det bli lite ensamt ibland.. Men då är det super att ha datorn med sig.. hihi.

I onsdags var jag på middag hos Petra och Robin.. Vi fick riktigt god mat! Baconlindad fläskfile med hasselbackspotatis och choklad/rödvinssås.. Mmmm :) Till efterrätt var det kladdkaka med glass, chokladsås och waffers! Det gjorde ni bra ;)
Men jag vill fortfarande ha receptet! ;)

Klockan 23 på onsdagskvällen får jag ett sms av Krisse.. ojsan ! Jag hade glömt bort tiden helt! Jag skulle ju sova hos henne.. Med lite dåligt samvete gick jag till henne efter en kvart. Stackars liten, fick vänta så länge på mig.. <3 Inte trodde jag att jag skulle glömma tiden.. Men jag hade riktigt kul hos Petra =) Och minst lika roligt hde jag hos Krisse! Haha :D Båda var övertrötta och fnittriga, så det kunde ju bara sluta på ett sätt :P Men roligt hade vi ;)
Klockan 02.10 tror jag vi båda hade slocknat, för att 2h senare vakna av att Krisse hade drömt en mardröm.. Så då kunde ingen av oss somna om igen så vi började vänta på att konditoriet skulle öppna så vi kunde köpa BULLAR! :) Klockan slog 06.00 och vi var ute genom dörren ganska så snabbt.. haha. Vi fick våra älskade bullar och när klumpiga jag ska dela min bulle SKÄR JAG MIG I FINGRET! haha.. Så krisse fick vara min assistent ;P
Klockan blev 9.20 och det var dags för mig att bege mig till bussen, för att 40 minuter senare öppna affären :) Och det gick hur bra som helst, jag var lite trött under dagen men inte mer än vanligt! Haha :P

Igår var Lilly hos mig och vi såg Saw 4.. Vi kom fram till att dom filmerna inte är räliga utan dom är mer äckliga.. Alltså äckliga som "kräkäckliga" :P haha.. vi vill se Saw 5 på bio, men det är fortfarande bara lösa planer :) Tack för en mysig mysdag <3 haha så mysig som en dag kan bli med äckliga filmer ;)








12 november

Ja nu var det ett tag sen jag skrev något i min lilla blogg.. Men jag har en bra anledning till varför! Nämligen att mitt internet har varit segt som tusan..! Så jag har inte haft tålamodet till att sitta och vänta på att sidan ska laddas och laddas och laddas.. Ja ni fattar ;)

Men nu tänker jag skriva lite om vad som hänt den senast tiden...

Jag och Lilly var på Tingvalla när det var halloween :) Men vi var inte så modiga så vi klädde ut oss.. hihi :P Men vi matchade varandra lite i alla fall ;) Tack för den kvällen hjärtat <3 Du en en rolig människa att festa med ;) Wiiiii

Ja och så har jag varit hos Petra och spelat Wii =) Shit vad kul det var ! haha. Inte trodde jag att man kunde få träningsvärk av ett spel! Men ack så ont i armen jag hade dagen efter jag spelat.. Jag tror att det var Baseball spelet som ligger bakom det..! :P Jag kan förtfarande höra Petra säga "Du kommer få träningsvärk imorgon.." ...


RSS 2.0