Star The Show :)

Nu sitter man och väntar på att mamma ska komma hit med lite pålägg till mig.. Har bara mjukost här och det är inte så gott längre haha :P
Idag jobbar jag till 16 och sen ska jag till Ystad för att se när min syster ska uppträda med Studio Danza :) Det är så gulligt med små barn som kan vara så samspelta och duktiga. (Några bilder kommer antagligen imorgon) :)

Ja men det är väl vad jag ska göra idag.. =)



Man trivs nog allra bäst bland sina egna saker.. :)

Då ska man sova hemma inatt :D Ska bli skänt att komma hem till familjen, min egen säng och mina kläder :) Visst är det mysigt att vara hos Jesper men jag bor ju ändå hemma och det är som man säger "Borta bra men hemma bäst". Nu har det varit lugnt denna veckan för att Jesper har varit sjuk så han har varit hemma, vilket betyder att jag inte är ensam där från 6.30.. När han jobbar och jag inte ska jobba så känns det lite konstigt att vara i hans lägenhet.. Jag har ju bara några grejer där och dom  tar jag med mig fram och tillbaka mellan hemma och jesper. Så jag känner att det är mest bekvämt för mig att vara hemma bland mina egna saker :P Men vad gör man inte för kärleken ;) Man vill ju vara nära den man älskar, så är det ju bara hihi .




Världens bästa plan för mig :)

Nästa vecka ska jag komma igång med träningen igen! DET ÄR ETT MÅSTE!

Denna veckan har varit full med onyttigheter och nästa vecka ska jag börja äta hälsosamt.. Nu jävlar ska jag klara detta!
Visst jag skrev innan att jag inte klagar på mitt liv just nu och det gör jag inte heller för att jag hade kunnat leva så här, det är ju GOTT ju ;) Men man måste ibland tänka längre fram, för att även om jag kanske inte mår dåligt över det nu så vet vi alla att man kommer i svackor då man vill vara smalare, snyggare osv.. så jag får väl se till så att jag inte kommer i en lika stor svacka som jag skulle gjort ifall jag fortsätter så här..
Jag hoppas att ni förstår vad jag menar :P Jag förstår i alla fall! haha

Jag har tänk att jag ska äta frukost, mellanmål (en frukt), lunch, mellanmål (en frukt) och middag.. Inget får ätas efter 19.00!
Träna minst 3ggr/vecka.. 3ggr kanske verkar lite för alla er som tränar ofta och mycket, men jag är ju inte en träningsmänniska egentligen så jag får ju börja någonstans :)

Det kommer bli svårt att ta bort allt det söta och onyttiga i veckorna, men jag har klarat det förr och jag ska klara det igen! Så är det bara!!!

Det bästa är att om jag har mina träningskläder hos jesper så kan jag ju sticka och träna när han åker till jobbet vid 06.30 :) Så tränar jag mellan 7.00-8.00 och sen är man lagom hungrig till frukost :)

wiie jag längtar till nästa vecka :D :D

I love my life! :)

Jag har inte uppdaterat på min blogg på jag vet inte när.. och nej jag räknar inte med inlägget om min fest för att den skulle varit skriven för två månader sen haha :P

Men ja.. Jag kan väl börja med att säga att jag ÄLSKAR MITT LIV just nu :) Allting bara flyter på som det ska och jag kan inte klaga! :)
Jag är fortfarande tillsammans med Jesper och det är helt underbart <3 Man kan inte annat än älska honom! hihi
Jag har fått sommarjobb på Björkbacken, visserligen är det bara ca 50% men det är ju bättre än inget.. Det betyder ju att jag kommer att vara ledig också en hel del vilket inte är så tokigt :)
Jag kan inte komma på så mycket mer att skriva just nu, men jag kan tänka mig att jag kommer lägga in ett eller två inlägg till idag.. Behöver nog skriva av mig lite.. =)



SKÅL! :)



Bättre sent än aldrig... haha

För två månadet sedan hade jag min 20års fest :) Jag kan inte mer än säga att den blev lyckad! :D
Alla var glada och hade trevligt (i alla fall vad jag vet hehe).

Dagen började med att jag och mamma körde ut till lokalen vid 06.30 för att börja med maten och dukningen.
Jag hade hand om grönsakerna och mamma om köttet. Dukningen hjälptes vi åt med :)
Snacka om att det är drygt att hacka grönsaker till 50 personer!! haha :P Men jag hade ju inget val eftersom att det skulle ju göras.
När grönsakerna var färdighackade så satte vi igång med dukningen. När vi lagt dukar på 2/3 av borden så fattas vi dukar!! :O Så vi in till Jysk så fort vi hade tid och köpte dukar, dukar och dukar ;)
Dukningen blev riktigt fin om jag får säga det själv :) Alla hade fått en ros på bordet, men det var inte många som hade med dom hem..om någon hade det?? Hmm :P
När vi var färdiga med maten, dukningen, musiken ja nästan allt så körde vi hem igen för att fixa oss. Visst var klockan inte mer än 13 eller 13.30 men det gäller att man börjar i tid så att man hinner med ALLT ;)
Tiden gick och först blev såklart Jesper färdig före mig. Men det är inte så konstigt för att det enda som tar tid för en kille är ju typ rakningen och kanske strykningen av kläderna, och inte ens det behövde han göra :P Jag skötte rakningen och mamma strykningen haha :)
När jag var färdig så såg jag att jag hade en maska (kallar man der så? haha) i mina strumpbyxor, så jag och Jesper körde snabbt in till Sjöbo och inhandlade 2 nya par till mig :) Bättre att ha ett par extra tänkte ju jag!

När vi väl var framme så hade mamma varit och fixat med det sista..välkomstdrinkar och sånt som bara kan fixas precis innan.. :) Viken tur att jag har min mamma, tänk så mycket som hon gör för att andra ska bli glada, helt sjukt! <3
Gästerna började dyka upp vad 18 precis som dom skulle och jag fick många paket wiiie :D :D
När alla hade kommit och välkomstdrinkarna var uppdruckna så satte vi oss ner för att äta lite tacos :) Vi åt och drack och alla blev gladare och mer pratglada ju längre vi satt där, undra varför..? hmmm :P haahhaha
Mitt under maten ställer sig Storken upp och ska hålla tal. Han skulle spela en melodi för mig på en blockflöjt han hade med sig..och ja falskare än falsk var det kan jag lova! Så han skulle gå ut i hallen och smörja flöjten, när han kom tillbaka förtsatte han spela. Han hann inte mer ön spela en eller två falska toner förrän man hör något ute i hallen.. Ut från hallen kommer en kille som spelar säckpipa! Hur coolt var inte det?! :) (bild kommer längre ner)
Ja sen dracks det ännu mer efter det och nästan alla var uppe och dansa bort några av dom Kcal man fått i sig under maten ;)
Ja nästan alla som läser min blogg var ju med, men detta var väl lite kort om hela kvällen :)
Så nu kommer några bilder, inte så många eftersom alla finns på facebook. Några på min sida och resten på Henrik Sonne-Jörgensen sida :)


       
'
    

Fler bilder finns på facebook, men eftersom att detta inlägget kom in så sent så har ni nog redan sett dom haha :P



RSS 2.0