Är på ganska mycket bättre humör idag :P

Sitter på Ts-Boden och jobbar en skvätt :) När jag är klar här så ska jag hem och se om jag hinner göra något vettigt :P

Jag tror att jag är så glad idag för att den 12/8 ska jag och min underbara Jesper på Spa!! Det ska bli såå mysigt! Bara han & jag <3 Du är fan den mest underbara personen jag någonsin träffat, du fullbordar mitt liv :)

Var inne pch kollade på vad det ska bli för väder den närmaste veckan och det kommer ligga mellan 21-28c' !! SINNES VARMT JUH! Men det är sjukt najs! :)

Imorgon så ska min lilla älskling Lexus klippas. Han börjar bli lite långhårig nu :P Det enda problemet med morgondagen är att jag vet inte om jag kommer att hitta dit :P Men förhoppningsvis så ska det inte vara några problem haha!

Jag känner att jag har mycket att skriva om men det är nog bara för att jag sitter inne när det är så fint väder ute... Då vill man ju inte vara inne... Så nu får Henrik se till att komma tillbaka!! haha :P

Jaha vad mer är det som är nytt då..? Jag har köpt en ny mobil som var helt repfri tills idag.. För nu när jag skulle gå till Ts-Boden tappade jag den på asfalten och den fick typ 15 små märken på baksidan :( Jag som hade tagit så bra hand om den ;(

Ja men nu får jag väl se till om jag kan göra något annat vettigt här.. jag vet inte vad det skulle kunna vara men jag får väl se om jag kan komma på något :)

tjo o tjorv grillad korv!

GAAAAAAAAAAAAAAAAH!! :@

GAAAAH!! Jag skiter i om ingen läser här men jag måste få skriva av mig lite i alla fall!

Jag skiter i om man inte vill men då kan man i alla fall säga det! Jag ställer alltid upp för alla och ändå så hamnar man ganska så långt ner på prioriteringslistan hos många! Jag fattar det inte! Ska man sluta ställa upp och vara snäll? Ska man bara ta hand om sig själv? Ska jag börja behandla andra som dom behandlar mig, istället för att alltid vara tyst och bara ta det mesta?

Jag vet inte vad jag ska göra!

Nä nu skiter jag i detta och väntar på att min underbara älskling ska komma hem <3

RSS 2.0