FÖDELSEDAG!

Då var man 20 år nu! :D :D :D

Jag vaknade till sång och ett massa hurrande :D MYSIGT!
Då fick jag och min bror (som fyller 10år idag) Några paket ;)
Jag fick 1 arbetstunika, 1 hårinpackning, 4 ansiktsmasker, 1 eye-liner, 1 Paradis (choklad), 100kr av Timmie, 1000kr av Mamma och micke och sist men inte minst ett presentkort på 100kr till systemet :D
Efter vi hade öppnat paketerna så gick vi ner för att äta en god frukost med varma bullar =)

En PERFEKT födelsedagsmorgon med andra ord!

Benjamin Buttons otroliga liv - Premiären

Jag har varit riktigt kass på att skriva här den senaste tiden.. Men jag har bara inte orkat :P

Så nu känner jag att jag kanske får skriva en liten rad i alla fall ;)

Den senaste veckan har varit full med jobb, jobb och åter jobb :) Riktigt kul faktiskt :)
Jag har även hunnit att vara på bio med Sara. Vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv", grymt bra! Alltså jag menar RIKTIGT JÄVLA BRA! ;)
Den rekommenderar jag alla att se! :)

Ja men det är väl vad som hänt :)

Lite om trippen till Lund
Jag och Sara tog bussen till Lund klockan 16.00 för att hämta biljetterna 17.00 :)
MEN innan vi hämtade biljetterna så var vi ju bara tvungna att köpa lite giodis/naturgodis :) mmmm, gott!
Som sagt skulle vi hämta biljetterna klockan 17 men vi bliv liite sena.. :/ Men det var ingen fara, våra biljetter var kvar *pust* :D
Sen vi köpte dricka och lite sånt, för att sedan bege oss in i Salong 1.. Väl inne och på plats kommer Sara på den brillianta iden att vi kunde ju köpa baconchips! Sagt och gjort, 5 minuter senare kom hon med våra älskade chips =)
Filmen började 17.30 och jag blev fast i filmen direkt.. Den varar i 3h, men guuud alltså så bra den vad! Jag skulle kunna se den om och om och om och om och om och om och om, ja ni fattar, igen! ;P
Det är en film som ska finnas i min tvhylla när den kommer ut på dvd, det kan jag lova er!
Efter filmen var slut och man hade samlat sig så gick vi till en kinaresturang (efter vi hade hälsat på Saras vänner som åt på Stäket..) för att äta friterade bananer med glass :)
Vi tog bussen hem 22.05 om jag inte minns helt fel.. Det var en lyckad biokväll Sara! Tack :)
                   


Benjamin Buttons otroliga liv (2009)

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.




Äntligen! :)

Min header har kommit fram :) Yeah! ;)



Nu ska jag sova, är trött som fan! GÄSP!!



Hoppas ni får roligt ikväll mina små hjärtegryn ;)


Action på låg nivå ;P

Då sitter man här på jobbet, nyklippt och allt :)

Jag har nästan precis varit ute och hjälpt en stackars kvinna vars bil hade stannat mitt i en korsning. Nu är det inte riktigt så allvarligt som det låter, eftersom här är ju inte riktigt så mycket trafik som i en stor korsning :P Men i alla fall..
Det började med att jag stod inne i affären och såg en bil stå MITT I korsningen och bilar tutade och blev arga för att hon stod där.. Hade det varit jag som hade varit ute och kört och en bil hade stått ivägen för mig så hade jag med blivit irriterad.. Men ja, vad skulle hon göra? Bilen startade ju inte. Efter ett tag förstod jag att bilen inte fungerade, så jag sprang ut som en räddande ängel (haha) och hjälpte henne att putta bilen till en liten gata precis bredvid affären =) eller det var jag och en dam som kom förbi :P

Ja vilken förmiddag :P Action på hög nivå! haha, nja låg nivå kanske man ska säga istället :P

Jag har försökt att ändra min header här på bloggen, men det går inte! Går man in på stilmallen och trycker förhandsgranska så visar den min nya header som jag gjort. Men går man in här på bloggens sida så är det samma som jag haft nu under nyår.. Jag som tyckte att min nya var så fin ;)
Aja, jag får prova och se om den kommer fram av sig själv...

Jag är så glad :D För jag ska jobba fredag, lördag, söndag och måndag på äldreboendet :) 6.45-15.15 är alla passen, men vad gör det?! Det är skönt att komma upp och sen är det skönt att sluta relativt tidigt :)


Min nya header var det tänkt.. Men aja.. :(
Den ska visserligen inte vara så kort, men annars fick den inte plats i inlägget :P

Ja men det var allt för mig idag. Klart slut! ;)

Inte för att verka ytlig eller så, men...

Shit vad fula människor kan bli bara för att dom ändrar några få saker på sig själva!

Jag såg några bilder idag och jag kan bara få ur mig USCH!

Du var så söt och nu är du så ful.. stackars dig!

hahahahahahahaha ;)


lite allt möjligt :)

Jag åkte ju in till Ystad för att träffa Sophie i fredags och det var lika roligt som det brukar vara :) Vi umgås dock inte så ofta längre, men det är ju på grund av att när jag är ledig så jobbar hon och tvärt om.. Men nu så gick det att planera in :)
Vi Körde lite ärenden när jag kom in med bussen, bland annat för att hämta min sminkväska :P
Jag var också hos Petra 1 minut för att byta julklappar :) Tack så mycket för snapsglasen och karaffen! :) Sånt är alltid bra att ha :)
Men ja i alla fall, sen körde vi och hyrde en film :) Efter många om och men så blev det "Barnhemmet". Den var faktiskt riktigt bra, så den tycker jag att ni kan slösa 1h 45min på :)
Vid tolv körde hennes pappa oss ner till stan och vi satte oss på Donna :) Men vi var där inte så länge för att där var nästan inget folk ute ju :O Så vi tänkte att vi skulle se hur det var på Bar.a.Bar. men där var inte speciellt mycket folk där heller :( Så vid 02.10 var vi hemma igen.. Men det var ganska skönt för att jag skulle ju ta bussen 8.30 hem så jag skulle kunna öppna affären klockan 10. Men ja det var min lille resa till Ystad :)

Igår var vi hos Mickes bror och svägerska. Det var mysigt förutom att jag inte alls mådde bra :( Men man kan ju inte alltis må prima :P

Idag har jag bara tagit det lugnt. Kan vara rätt skönt med såna dagar med =)

Så var det dags att börja med penicilin imorgon.. Det är liksom ett måste nu eftersom jag har varit dålig sen i söndags förra veckan och har inte kunnat jobba sen dess.. jag har varit i affären men jag har inte kunnat jobba på äldreboendet.. Det känns inte kul att tacka nej till alla tider man får :( Så om jag börjar på medicinen imorgon så tar det bara tre dagar tills jag kan jobba igen =) För efter tre dagar med penicilin så är man smittfri woho!
Imorgon måste jag sluta ta nässprayen också, den får ju bara användas i en vecka.. Undra hur det kommer gå med "förstoppningen i näsan" då :P haha.

Ja detta blev nästan en novell :P haha





Nu får du snart äta :) snart snart snart <3

Nu är det 2009 ifall någon missat det ! haha

Nu är det 2 veckor och 2 dagar sen jag skrev något i bloggen.. Har kikat in på den men har verkligen inte känt att skriva något. Men ja så kan det väl vara ibland :P

Men nu ska jag i alla fall skriva lite om vad som har hänt dom senaste veckorna =)

17/12 Mormors födelsedag.

24/12 Julafton!!
Denna dagen hade man ju längtat riktigt mycket till! :) Jag jobbade från 6.45-15.30 för att sen hem och fira jul med gästerna.
Julklapparna är ju höjdpunkten på hela denna dagen tycker jag :P Så när det var dags för det så blev jag som ett litet barn igen. haha

Jag fick 12 Boda Nova glas, 1 Boda Nova karaff, 1 Boda Nova skål, datorväska i skinn, 12 nr av Cosmopolitan, 1 strasshalsband, 1 guldhalsband, ett usb-minne, parfym, pengar m.m :) Så det blev en lyckad jul ;)

31/12 Nyår!
Ja denna dagen har väl ingen missat :) Jag var på middag/fest hos Mirelle och Markus ute i Öja. Shit vad fint dom bor! :) Dom hade lagat god mat, bjöd på öl/vin och efterrätt :) Just det jag får ju inte glömma all snacks dom hade med! Gott! Dom hade faktiskt också gjort speciell efterrätt till Krisse ;)

Vid 02.00 (tror jag) så åkte jag och Lilly hem och jag tror nästan att hon liksom jag festade lite med familjen då med :)
Jag var hemma vid 04.00 för då kände jag att jag inte orkade mer.. Jag var/är ju faktiskt sjuk... Stackars mig! :P

Jag hade med mig allt hem från öja förutom en sak: MIN SMINKVÄSKA! Så det fick bli mammas smink idag :P haha
Jag håller tummarna att Sophie vill köra mig dit så jag kan hämta den ikväll. Man kan ju alltid hoppas :P

1/1 2009
Jag sov nog genom hela denna dagen :P Jag var inte alls bakis eftersom jag knappt hade druckit mer än cider :) Så det var skönt :)

2/1
Idag så sitter jag på jobbet (skoaffären) och ska stänga här klockan 18 för att sen ta mig in till Ystad för att umgås med Sophie :) Jag fick veta av doktorn i dag att jag helst inte skulle jobba, men ja.. haha. Jag jobbar inte med dom äldre när jag är så här krasslig i alla fall, så det så ;) haha nej men det är ju bara för att dom har ju inte så bra immunförsvar, så om där kommer in en förkyld person så kan ni själv tänka ut resten.. No fun there dude!

Stackars dig! Usch vad jag skulle vilja veta vad det är som händer med dig och kunna BOTA dig! <3

RSS 2.0