Onsdag - Mormor 90 år idag :) GRATTIS!!

Igår var jag och mamma i Danmark för att handla lite :) Det var inte bara jag och mamma utan min älskade moster var också med <3 Mysigt!
Jag handlade bara några julklappar och lite godis..  För vi kom på ganska snabbt att ganska mycket är billigare i Sverige (för tillfället) så det andra får handlas här hemma istället..
Ingen nyårsklänning hittade jag heller, så det får bli på söndag jag får handla en sån :)

Ja men det är väl vad som hänt sedan i Söndags.. :)

haha nej nu har jag ju bara så fel som jag kan ha! Jordbävningen har jag ju inte nämnt :P Läskigt att vakna i ett skakande hus :S Men lite häftigt är det ändå :P Eftersom att det inte blev några större skador någonstans får man lov att tycka att det är lite häftigt ;P Men man får sig en liten tankeställare eftersom att det hände här i lilla Sverige, man är kanske inte så säker som man tror att man är..?
Men aja det är bara till att hålla tummarna att vi är lite säkra i alla fall i lilla Sverige.. eller?

För att prata om något helt annat (igen) så ska jag kanske träffa Sophie imorgon :) När vet jag inte eftersom jag och mamma ska hjälpa Jenny att städa i deras gamla lägenhet.. Blir trött bara jag tänker på att jag ska städa :P haha.

På fredag ska jag jobba.. Men på lördag kommer Sara och vi ska laga mat och sånt :) Mysigt!

Men ja det var väl allt som hänt sedan i söndags.. NU kan jag väl inte ha fel :P hahahahahaha ;)

Ha en bra dag! <3



Har hört att det kommer bli 10 plusgrader till helgen..
Så jag tror att önskan om en vit jul inte kan uppfyllas.



Grattis mormor på 90-års dagen!
Hoppas att du får en bra dag :)
Vi ses klockan två <3





Söndag :)

Idag är dagen efter igår. Smart va! ;)

Min kära lilla mormor fyller 90 på onsdag så igår var det fest :) Mysigt! Jag hade jättetrevligt och det var så kul för att mormor hade en av sina bra dagar och det betyder att  hon var pigg och glad :) Hon var till och med uppe och dansade :)

Jag fick ett bra foto på mig och mormor så det är jag bara tvungen att lägga in här.. Men jag tycker att det tar för lång tid att lägga in alla bilder här, så jag lägger in dom på facebook :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=54793&l=a9639&id=576337568

Enjoy!




Tihi <3  
                                                                                                    

Torsdag..

Idag har det varit Freddies begravning... Jag kunde tyvärr inte vara med och vara ett stöd för Lilly eftersom jag skulle jobba.. Men jag fanns med dig/er i tankarna under hela dagen eftersom jag inte visste när det var dags för begravningen.. <3



Igår kom jag hem trött och öm! Varför? Jo för att Sara drog med mig ut på 1h powerwalk kl 6.50!!! Inte för att det inte var skönt att röra på sig, för det var det, men det var ju bara det att jag har inte stigit upp så tidigt på ett rätt bra tag nu! så GÄSP !!! haha Men nu i efterhand så uppskattar jag det enormt att hon fick upp mig så tidigt för att ut och GÅ. Så tack Sara :)
Jag hade dock inga bra skor kom jag på sen.. Visst var det gympskor, men inte av rätt sort. Så det slutade med att jag fick blåser på mina tår och det är inte skönt..! Men vill man vara fin får man lida pin. Visst?! haha :)

Jag åkte till Sara på tisdagen vid 11.30 och då gick vi o handla lite mat.. Eller det blev lite skagenröra, mimosasallad (?), bröd och paj :) mmmm. Så sen gick vi hem och fikade :) Jag kan nog inte riktigt förklara hur det var att se Sara sitta och äta bröd samtidigt som mig. Helt sjukt! Hade inte sett henne äta bröd på ett ganska bra tag och vi hade ju inte kunnat fika tillsammans heller sen hon började träna inför fitnesstävlingen.. Så det var skönt att se att hon med var en "vanlig" människa igen ;) Hoppas du fattar vad jag menar Sara :)

Sen gick vi ut en runda och kolla in i några affärer på vägen. Efter det gick vi hem igen för att äta kvällsmat och vem ringer då? Jo mamma! Hon frågar mig om jag glömt att vi skulle vara hos Jenny den kvällen.. Ja det hade jag ju gjort :/ Så jag fick lämna Sara mitt i maten för att åka till Jenny i 1½h.. Sorry Sara! Men jag är glad för att jag åkte till Jenny (dock med skuldkänslorna inte långt efter) för att, ja det finns bara en sak att säga, OMG OMG OMG!!! Jag kommer bli en fattishlapp sen, det kan jag garantera.. :P Men vad gör det! ;)  hihi

Sen när jag kom tillbaka så var det min tur att äta tacos :D mmm
Sen var det dags för att äta paj och kolla på film. Woho :) pajen var god och filmen var äcklig. Precis så som det ska vara ;) Efter filmen så var det dags att sova för att, det var ju bara att inse, JAG skulle upp TIDIGT!! ;)

Ja nu vet ni vad jag har gjort under tisdagen och onsdagen :)








Måndag :)

Ja då har Sara varit uppe i Gbg och tävlat med fitness :) Kolla bilder på Zariss.blogg.se 
Imorgon ska jag in till sjöbo och så ska vi kolla på film och FIKA tillsammans :) Det var ett bra tag sen men vad gör det ;)

Idag har jag varit ledig och jag har i princip inte gjort någonting alls..  Eller jo jag har kollat på "This christmas" :) Den var bra :) Men det kan man väl inte riktigt kallas för att göra någonting, bara ligga ner och hålla ögonen öppna :P hahaha.. Men ja det är så min dag har varit =)

Imorgon kommer det att hända lite mer, så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte gjort något idag ;) hihi

Men jag satt och tänkte på en sak innan.. Min mamma bakar, städar, tvättar, lagar mat och alla annat som ska göras i ett hushåll..Kommer jag någonsin att göra allt det? Visst kommer jag och städa och tvätta.. Men laga mat..? Hmm, det tvivlar jag på!
Igår så skulle jag göra mat till mig och mina syskon.. Vi skulle ha schnitzel, bearnaisesås och pommes. Men det blev ris istället för pommes.. Jag kan INTE koka ris och jag kan definitivit inte göra sås :P Schnitzlarna blev väl som dom skulle (dom ska ju bara stekas..) , men riset...HAH..ja det blev nästan lite grötigt och såg inte alls ut som det skulle :P Såsen blev för tjock..TROTS att jag blandade i extra vatten! Så det blev en misslyckad middag, men det smakade ganska gott :P
Det är faktiskt lite konstigt, för hur äckligt det än ser ut (nästan) så smakar det inte så illa ;) och tur är väl det ! haha..

En sak som jag dock kan göra är paj =) Så det kommer bli min standardrätt om inte mamma lagar mat till mig i framtiden :P Eller om jag inte träffar någon som kommer stå för all matlagning ;) Hihi, ja det vore något :P



På tal om mat.. :P



23/11 2008

  Freddie
  23/7 1984   23/11 2008





Vila i frid



RSS 2.0