en liten uppdatering :)

Har inte skrivit på sjukt länge, men jag kände plötsligt ett sånt begär för att lägga in ett litet inlägg :P

Ja det har hänt en del i mitt liv sen jag senast skrev tror jag :) Jag är i princip husägare nu, får dock inte nycklarna förrän vi har varit på banken.. Men shit vad vuxen jag känner mig!!! :D :D
Ska självklart bo där med min älskade Jesper <3 ja och Lexus med förstås! haha

Sen vet jag inte om jag har nämnt (men det måste jag ju ha gjort... men i alla fall) att jag jobbar DAG och har gjort det sen januari :) Det är superskönt! Jobbar visseligen bara 75% men det är sköönt! Jag jobbar bara mån-fre 8-14 så om jag känner för att få in lite extra pengar så kan jag ju jobba helg när som :))

Lägenheten är ju självklart till SALU och det innebär att vi har visningar minst 1-2ggr i veckan :) Visst är det lätt att ha visning och det svåra kan vara att få den sålt, men det är ju en början i alla fall.. Vill ju inte behöva betala två hyror :/ Det blir mycket pengar..... blörk!
Men ja det löser sig säkert :)

Sen så kanske Lilly kommer hit ikväll :D Det var ju ett tag sen vi umgicks nu ju :( Eller ja jag träffade henne när jag hämtade dom i Ystad i natt. :)
På tal om det så blev jag stoppad av polisen för första gången sen jag fick mitt körkort :) Hjärtat började banka lite fortare när jag såg att dom vinkade in mig till kanten men det var ju egentligen ingen fara det visste jag ju. Men i alla fall! :P Jag var nykter och hade mitt körkort med mig så det gick ganska fort :)

det var alles :)

pussshaj!

RSS 2.0